* Чат Бокс

Sorry, this shoutbox does not exist.

Автор Тема: Оплаквания  (Прочетена 1523 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Иво イボ

• May the FORCE be with me!!
  • Администратор
  • Те този се изписа
  • Публикации: 697
  • ...Capella 4 Life...
    • Профил
    • wWw.BulgariaX3M.Com
Оплаквания
« -: Декември 17, 2007, 10:24:57 pm »
За съжаление и ние, както всички останали, не сме перфектни. Така че ако има нещо, което не ви е харесало, тук мястото да споделите с нас.

Неактивен qtoo941

• Blader
  • Те този се изписа
  • Публикации: 368
  • HATTERS GONNA BOIL!
    • Профил
Re: Оплаквания
« Отговор #1 -: Август 20, 2008, 07:11:48 pm »
Искам да се оплача , защото някои ме изхварли от тоз гуилд без да знам защо , можете да попитате останалите дали нещо сам направил . След като НЯКОИ ме изхварли видях PARATROOPERS и тои каза че seemore ме бил изхварлил , ако може да обясни зашо  ??? :o :rolleyes2: :-X :(

Неактивен Иво イボ

• May the FORCE be with me!!
  • Администратор
  • Те този се изписа
  • Публикации: 697
  • ...Capella 4 Life...
    • Профил
    • wWw.BulgariaX3M.Com
« Отговор #2 -: Август 20, 2008, 07:57:15 pm »
ако питаш мен сам си се изнесъл. сиймор не съм го виждал онлайн а има само 3-4 човека от в момента играещите. бтв този пост не е за тук. мързи ме да го местя сега обаче

Неактивен qtoo941

• Blader
  • Те този се изписа
  • Публикации: 368
  • HATTERS GONNA BOIL!
    • Профил
« Отговор #3 -: Август 21, 2008, 04:41:42 pm »
Не сам се изнесал сам , заклевам се. Попитаи Пара-та.

Неактивен seemore

• Force Archer [X3M]
  • Те този се изписа
  • Публикации: 180
  • Don't mess with me boy !
    • Профил
« Отговор #4 -: Август 22, 2008, 07:37:25 pm »
Доста се потрудих да разбера кой герой всъщност се крие под ника qtoo941 и до колкото видях човекът играе в кабал с герой: BladeOfKn. Също така който играе с BladeOfKn има и втори герой: ForceDestroyer. А този ForceDestroyer ме напсува. Затова не знам защо си в недоумение от това,че съм те изритал.
Да не говорим, че преди доста време беше в гилда - тогава не помня, как точно се махна, или някой друг те изрита ... но си спомням,че правеше доста мизерии, а след няколко дена се оправда, че не си бил ти и само спамеше да те вкараме пак. Не знам кой те беше поканил отново в гилда, но апелирам повече да не прави тази грешка.
[seemore] [FA] [130+] [Dual Trans] [Honor 7 Class]

Неактивен Numberlast

• Глобален Модератор
  • Те този се изписа
  • Публикации: 597
    • Профил
« Отговор #5 -: Август 23, 2008, 09:26:42 am »
Аз го върнах в гилда. Заяви че били го обрали и т.н. Сещате се. Условието беше да внимава какво прави защото друго връщане няма да има.
За мое голямо съжаление и аз бъркам понякога в предценката си  :(
Имам страното усещане че сега не играе същия човек който играеше в един друг гилд дето ми беше мулето и тогава тепърва тръгваше да се развива BladeOfKn.
Както и да е нещата са ясни
When the game is over all the counting's done
We were born to win NUMBERONE

http://in.ec.hithere.com/r.html?tg=864264

Неактивен flirta_lud

• Wizard [X3M]
  • Прописващ
  • Публикации: 5
    • Профил
« Отговор #6 -: Април 22, 2009, 12:32:05 pm »
искам да се оплача от един ваш съотборник,така като тои нарушава правилата ви в Гилдията ... Некоректност между партито (и то не за 1-ви път) , падна Митхрил Кристал (1 слот - 120% дроп) и тои не даде Лот, след дълъг спор да си поделим наградата ,Приятеля му ми дава Митхрил Орб +3 ... и каза това ти стига даже е повече  :o :o ... Не стига че в света се крадем ... ами и в играта ли има такава некоректност между играчите на Бг гилдии ... знам че сте сериозни и че ще се отнесете подобаващо към Нарушителя ....  :)  такива играчи не бива да се допускат във вашата гилдия като се има на предвид че вие сте начело на Българските Гилдии...   

играче се нарича - "luriabg" 

Неактивен MysterousLady

• Глобален Модератор
  • Те този се изписа
  • Публикации: 159
    • Профил
« Отговор #7 -: Април 22, 2009, 06:01:38 pm »
Трябва и скрийн шот да имаш, защото може да си отричате и прехвърляте топката двамата до безкрай. Неприятно ми е като има такива дразги и проблеми дано всичко се реши.
Reality is sometimes stranger than fiction
Whatever happens in my dreams
I know it can't be worse than this
So I prefer to sleep

Неактивен flirta_lud

• Wizard [X3M]
  • Прописващ
  • Публикации: 5
    • Профил
« Отговор #8 -: Април 22, 2009, 06:08:29 pm »
ами скрииншот нямам .. но имам свидетел .. които е от вашата под Гилдия .. АcademyX3M /  пък и може да питате "Луриа" не смятам че ще отрече за нещо такова ..  и ето заради такива хора ще си опрапостите името на Гилдията .. 

Неактивен Zazmin - Митко

• B&W
  • Warrior [X3M]
  • Начинаещ
  • Публикации: 4
    • Профил
« Отговор #9 -: Април 22, 2009, 09:37:48 pm »
в раздела траде е много неудобно всеки пише по 100 теми и е сложен така сякаш е защо него направите така:
на всеки потребител се полага 1 тема в нея той си пише какво продава и там получава оферти и т.н. даже ако може и създателя на темата да има правото сам да я коригира почиства от постове и т.н.
« Последна редакция: Април 23, 2009, 02:13:32 pm от mentos1 »

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal